Loading page ...

HjemForumNedlastningerTips & TriksTemaerKonkurranseHjelp
Google
Web Win-XP.no
Toggle Content
Toggle Content
   Toggle Content Medlemmer

Velkommen Anonym

Brukernavn
Passord


Medlemskap:
Ny i dag: 0
Ny i går: 0
Totalt: 24966

Personer pålogget:
Medlemmer: 0
Besøkende: 70
Søkeroboter: 1
Stab: 0
Administratorer pålogget:

Ingen administratorer er pålogget!

   Toggle Content Siste Fra Forumet
Treff for gamle kjente?
av BjerkneZ Okt 07, 2017

God Jul... igjen :)
av BjerkneZ Okt 07, 2017

God Jul til Win-xp.no!
av kentaarl Nov 12, 2016

Installeringsfeil.
av errenn48 Okt 17, 2014

Bare for morroskyld :)
av Skoony Sep 11, 2014

Flytting av windows 7 fra IDE til SSD--
av JonV Jan 13, 2014   Toggle Content Siste Kommentarer
  Win-XP.no starter en helt ny side
Av mirak
Mandag 28 Oktober @ 19:41

  Guide - Hvordan bruke USB 3G Mobilt bredbånd på PS3 eller XBOX360
Av czartery
Mandag 28 Oktober @ 08:38

  Spotify for film planlegges
Av czartery
Mandag 28 Oktober @ 08:38

  Guide - Hvordan sette opp kablet nettverk mellom Vista og XP
Av czartery
Mandag 28 Oktober @ 08:38

  Fengsel og erstatning for gutta bak The Pirate bay.
Av echeapsnpabacks
Lørdag 06 Juli @ 12:44


   Toggle Content Siste Fra Bruktmarked

 

WINCLUB.NO ÅPNER FOR BEGRENSET TESTPERIODE

Skrevet av Fredrik Mandag 01 Februar @ 17:31

Dette er en annonsering av den siste del av testperioden for et nytt nettsted, og en invitasjon om deltakelse som testmedlem for de 50 første som registrerer seg hos oss. Denne testen vil ha en varighet på et par-tre uker, før vi åpner dørene i full offentlighet.


InformasjonIdeen om hvordan et nytt nettsted som skulle overta Win-XP.nos plass under Technett.no-paraplyen skulle se ut – og hva det skulle omfatte – ble egentlig ikke skikkelig moden til å trå sine første famlende skritt før tett oppunder jul i fjor 2009. Vi vurderte også mulighetene for å bygge videre på Win-XP.no som nettsted. Men vi kom ganske fort til en erkjennelse av at dagens krav slik vi ser for oss tekniske løsninger og omfang av aktiviteter, ikke kunne gjennomføres i praksis med et tilfredstillende nok resultat i det gamle bygget.

Derfor er det med glede at vi allerede nå kan invitere et engere antall på 50 brukere til å delta på den siste delen av testperioden for det nye nettstedet vårt. Her blir det “først-til-mølla” i praksis, der de første 50 som registrerer seg hos oss – etter klokken 19.30 i dag 1.februar 2010, – slipper inn som testmedlemmer.

Selv om det virker nokså tomt ennå det du ser hos oss og selve siden ser nokså spinkel ut foreløpig, er det et arbeid igang rundt omkring i krokene der inne for å få dette opp å gå skikkelig. Vi kan røpe at ikke alt inne på forumdelen heller er så tomt som det flesteparten tror, men det er ikke alt øyet som ikke har riktig adgangstegn ser der…

Det snekres og males og legges skjult annlegg over en lav sko, både på forsiden og i forumdelen. Noe av det som WinClub.no skal drive med er naturlig nokså tørt stoff også, slik at det nok må grunnes med nærmest brannherdet materiale flere steder for at ikke veggene tar fyr underveis når det virkelig braker løs her. Og allt sånnt grunnarbeid er jo nokså kjedelig og tar sin tid…

Det du ser nå hos oss vil forandres tildels dramatisk underveis mot den offisielle åpningen, og derfor er det ikke så altfor mye mening å hente der inne for en uinnvidd. Men, – vi håper at du som besøker oss som gjest stikker innom igjen også etter åpningen, og at du da vil finne dette smakelig og hjemmekoselig nok til et dypere og mere varig bekjentskap.

Du som er blitt invitert av oss skal huske at det er ikke vond vilje som gjør at du kanskje må vente litt før du får fint dørskilt og dine rette nøkler, men alt kommer til sin tid. Du vil se mystiske navn som WinClub Gold (vi åpner for betalende medlemmer for de som ønsker slikt tilbud), NinjaFix og diverse halveis tekst på engelsk/norsk der inne, – fordi tingene ikke er helt ferdige ennå overallt. Gjør deg litt kjent med bygget, og les gjerne nyhetene og andre ting på forsiden vår. Ellers kommer annonseringer for testmedlemmene til å komme inne på vårt forum underveis. Håper man kan ha litt tålmodighet med oss frem mot den endelige åpningsdagen.

Dette blir et sted for nyheter og diskusjon omkring systemene til Microsoft Windows, med hovedtyngde på det sist utgitte av dem, officepakkene, sikkerhet, og programmer mest av nyttetypen. Det er beregnet mest å ivareta ønskene til den som er kommet over den første sødme innen data og tar sakene litt mere seriøst.

Naturlig nok, – ettersom vi ikke har tid til å komme hjem til hver enkelt, blir diskusjonsdelen mest et hjelp til selvhjelps-forum, der man utveksler positive og negative erfaringer omkring operativsystem, og mykvareprogrammer. Det er også ganske naturlig at hardvaredelen av it-hverdagen din diskuteres der inne. Mulighet for hjelp fra it-ekspert vil det også bli. Hjelp av en ekspert kan jo være det lille kicket som skal til for å komme i kapp med problemer. Og kanskje finner man også andre ting som kan krydre opp datahverdagen din litt der inne etterhvert.

Vi velger å stoppe der foreløpig uten at du kanskje er blitt så mye klokere av det du har lest nå, men lover at vi kommer tilbake med detaljene så snart vi kan. Da blir det ikke bare slått opp som nyhet på forsiden vår og hos Win-XP.no, – men en offentlig åpning med mere smell i.

Det er med stolthet vi sier følgende til slutt her nå::
Vit at du er velkommen. Kom til oss som gjest, og bli gjerne som medlem!

WinClub.no ved staben ønsker deg en fortsatt god dag. Vi snakkes sikkert senere.

Ta turen til WinClub.no og registrer deg nå.
Alle brukere bilr godkjent manuelt, så det kan bli kø.
WinClub.no åpner for begrenset testperiode | Logg inn/opprett konto | 2 Kommentarer

Terskel

Kommentarer eies av respektive skribenter. Vi tar ikke ansvar for innholdet av disse!

Re: WinClub.no åpner for begrenset testperiode (Poeng: 1 )
av klipper Torsdag 16 September @ 20:11
(Brukerinformasjon | Send en beskjed)
jeg har registrert meg på winclub, men kan ikke legge inn innlegg,ikke svare på innlegg, ikke forandre på profil, og ikke finner jeg noen måte og sende PM Spørsmål


Re: WinClub.no åpner for begrenset testperiode (Poeng: 1 )
av party Mandag 20 Desember @ 07:54
(Brukerinformasjon | Send en beskjed)
With replica salvatore ferragamo shoes the development of these years, stands cheap christian louboutin shoes on the atest fashion again christian louboutin wedding shoes. l It becomes more bright-colored first aid kit and luxury. No matter of the Moncler coats designed with first aid kits or the Spy bags with Fendi both first aid kit supplies showed the perfect of the brand. The designer finds his wide development medical kits space in cooperating with Junya Wsatanabe and Beams burn dressing fashion brand, especially the use of some high gloss colors eye wash, the are more and more popular in young people.


 
 
   Toggle Content Relaterte linker
 Mer om Informasjon

Mest leste artikkel om Informasjon:
Win-XP.no starter en helt ny side

   Toggle Content Artikkelens poengsum
Gjennomstnitt: 5
Stemmer: 1


Bruk gjerne litt tid på å stemme på denne artikkelen:

Strålende
Veldig god
God
Gjennomsnittlig
Dårlig


   Toggle Content Alternativ

 Utskriftsvennlig side  Utskriftsvennlig side


   Toggle Content Reklame
- Blekkpatroner
- Toner
- Blekkpatron
   Toggle Content XP-Verktøy
 Meny Nettverk Sikkerhet Oppdateringer Søk & Support

   Toggle Content Annonse
Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy


ITpro TechNett Om TechNett