Cooler Master klar med nytt kabinett i Storm-serien
Onsdag 11 Mars @ 16:00

Skrevet av Svenni212000

Cooler Master avduket Storm Sniper på CeBit 2009 i januar, til glede for entusiaster og gamere verden over. I dag, har Cooler Master annonsert det andre kabinettet i Storm serien; Cooler Master Storm Scout Gaming Chassis.Cooler Master Storm Scout er bygget av solid stål med et sort interiør, og måler på 19,2 x 8,6 x 19.5 ". Chassiset er utstyrt med en 140mm vifte foran, samt 140mm vifte på toppen og 120mm vifte bak. Scout kommer med forsterket bærehåndtak for å gjøre mobilisering og flytting av systemet en enkel oppgave.

Vinduet i sidepanelet bruker noe som kan ligne på sotet vindu i en bil, noe som jeg ikke har sett på et kabinett før. Sidepanelet har også monteringshull for to 120mm vifter, for å håndtere termiske hotspots fra overklokkede CPUer og GPUer hvis du vil legge til mer kjøling.Innsiden av Scout tilbyr på nok muligheter for å organisere kablene for et ryddig bygg. Som på de fleste nyere kabinetter nå, monteres også her strømforsyningen i bunn av kabinettet. Bakplaten har også en utskjæring rundt CPU-området, slik at det skal være enkelt å bytte kjøler uten å måtte skru ut hele hovedkortet.Scout har også store muligheter for utvidelse og oppgradering med fem 3.5 "og fire 5,25", samt støtte for 1.8 "eller 2.5" Solid State Disker.

Det øverste panelet foran på Scout tilbyr eSATA, FireWire, HD Audio og USB2.0-porter for tilkobling. Det har også en LED-bryter, som gjør at du kan slå av og på de røde lysene inne i kabinettet.

Cooler Master Storm Scout leveres også med noe som kalles StormGuard. StormGuard er egentlig en spesialdesignet PCI-brakett på baksiden av kabinettet som låser ditt periferiutstyr ordentlig på plass. Dette er laget for å sinke tyver når du ikke sitter ved din PC under et LAN-party. Det forhindrer ikke at noe blir stjålet, men hvis den bremser dem ned nok kan det hende de blir fakket midt i akten. Cooler Master Storm Scout er en interessant kabinett som er sikker på å bli snakket om i entusiast og gamer samfunnet. Scout vil være tilgjengelig for sluttbrukere den 21 april og antatt pris for kabinettet er $ 109.99Kilde: Legit Reviews | Gi Kudos! | Del på Facebook

Content received from: Win-XP.no, http://win-xp.no