Kjøp musikk på Spotify
Tirsdag 31 Mars @ 15:09

Skrevet av FredrikK92

Dersom du ønsker å kjøpe en låt du lytter til på Spotify, vil muligheten til dette snart være ett museklikk unna.7digital og Spotify annonserte tidligere i dag at de har inngått et internasjonalt strategisk samarbeid, som vil gjøre høykvalitets MP3-filer tilgjengelig for nedlasting. Nedlastingen vil være mulig direkte fra Spotify-klienten.

Brukerne av den populære musikktjenesten vil øyeblikkelig bli gitt muligheten til å laste ned over seks millioner låter som allerede er tilgjengelig gjennom 7digital.com. Man kan enkelt og greit bare høyreklikke på låten man ønsker og velge 'Buy From 7digital.com'.


Last ned spillelister
Videre fortelles det at man i fremtiden kan, i tillegg til nedlasting av enkeltlåter og album, laste ned hele spillelister som har blitt laget i Spotify igjennom 7digital.com. Dette vil gi brukerne muligheten til å komponerer sine egne spillelister, for deretter å kjøpe den til redusert pris.

Fremtiden skal visstnok også bringe de ferske partnerne mer sammen, ved lansering av nye funksjoner og tettere integrering.


Kilde: Stian M. Monstad, ITpro.no | Republisering tillatt

Content received from: Win-XP.no, http://win-xp.no