Win-XP.no starter en helt ny side
Søndag 30 August @ 09:05

Skrevet av FredrikK92

Vi har den glede av å introdusere en helt ny side som vi i Win-XP.no nå holder på å sette i gang. Noen har fått med seg dette for en stund siden, men nå legger vi ut nyheten offisielt. Vi har også opprettet en tråd i forumet hvor spørsmål og kommentarer kan tas.

Her er en del informasjon om den nye siden


Navn:
Etter en liten diskusjonsrunde kom vi frem til navnet WinSupport.no. Det er et kort og greit navn, som tar for seg alle Windows-versjonene. Det var et av kriteriene våre, at navnet ikke skulle ta for seg bare en versjon. Samtidig speiler det hva vi driver med, nemlig support. Ellers er jo navnet hendig og fengende, og skal være rimelig greit å huske.


Administrasjon:
Eier: Fredrik Ahlsen (Fredrik)
Administrator: Fredrik Krogstad (FredrikK92)
Fungerende redaktør: Fredrik Krogstad (FredrikK92)
Forumansvarlig: Steffen Berland (St3ff3n)
Utvikler: Winxzy

Det vil i tillegg være en del medlemmer med som skribenter og moderatorer, disse vil vi komme tilbake til når alt er klart på den fronten.
Ønsker du å bidra? Send en mail til redaksjonen@win-xp.no


Selve siden:
Selve siden blir drevet av et kjent og velfungerende CMS, ved navn Joomla!. CMSet har mange muligheter for utvidelser, både når det gjelder funksjoner og design. Joomla! har også et veldig greit system for innsending av artikler.

Det er litt vanskelig å si noe om designet på siden, det må dere nesten se selv når alt er klart - men det er ryddig og oversiktlig, og spiller mye på grønt og hvitt.


Forumet:
Vi har denne gang gått for et litt mer avansert forumssystem, nemlig Invision Power Board. Her har vi et godt forum med mange muligheter, både for medlemmer, moderatorer og administratorer. Slik som vi vil ha det. Vi har også med oss Winxzy på forumdelen, som har god kjennskap til dette forumsystemet og kan hjelpe oss med tekniske løsninger.


Men må man logge inn TO steder, da?:
Nei. Selv om Joomla! og IPB er to forskjellige systemer som begge kan logges inn på, trenger du ikke å logge inn to steder. Dette har vi ordnet med en såkalt bridge (bro). Logger du inn på den ene delen av WinSupport, vil du også være logget inn i den andre delen.


Hva holder vi på med nå?
Det er litt viktig å få presisere at vi har kommet godt i gang. Derfor kan vi nå si at vi begynner med beta-testing i morgen, mandag 31.08.09 - så vi har kommet meget langt i prosessen. Ellers er det jo en siste finpuss som gjenstår.


Har vi glemt noe da? Er det noe du lurer på?
Kommentarer og spørsmål vil bli besvart i informasjonstråden i forumet.

Content received from: Win-XP.no, http://win-xp.no