WinClub.no åpner for begrenset testperiode
Mandag 01 Februar @ 17:31

Skrevet av Fredrik

Dette er en annonsering av den siste del av testperioden for et nytt nettsted, og en invitasjon om deltakelse som testmedlem for de 50 første som registrerer seg hos oss. Denne testen vil ha en varighet på et par-tre uker, før vi åpner dørene i full offentlighet.Ideen om hvordan et nytt nettsted som skulle overta Win-XP.nos plass under Technett.no-paraplyen skulle se ut – og hva det skulle omfatte – ble egentlig ikke skikkelig moden til å trå sine første famlende skritt før tett oppunder jul i fjor 2009. Vi vurderte også mulighetene for å bygge videre på Win-XP.no som nettsted. Men vi kom ganske fort til en erkjennelse av at dagens krav slik vi ser for oss tekniske løsninger og omfang av aktiviteter, ikke kunne gjennomføres i praksis med et tilfredstillende nok resultat i det gamle bygget.

Derfor er det med glede at vi allerede nå kan invitere et engere antall på 50 brukere til å delta på den siste delen av testperioden for det nye nettstedet vårt. Her blir det “først-til-mølla” i praksis, der de første 50 som registrerer seg hos oss – etter klokken 19.30 i dag 1.februar 2010, – slipper inn som testmedlemmer.

Selv om det virker nokså tomt ennå det du ser hos oss og selve siden ser nokså spinkel ut foreløpig, er det et arbeid igang rundt omkring i krokene der inne for å få dette opp å gå skikkelig. Vi kan røpe at ikke alt inne på forumdelen heller er så tomt som det flesteparten tror, men det er ikke alt øyet som ikke har riktig adgangstegn ser der…

Det snekres og males og legges skjult annlegg over en lav sko, både på forsiden og i forumdelen. Noe av det som WinClub.no skal drive med er naturlig nokså tørt stoff også, slik at det nok må grunnes med nærmest brannherdet materiale flere steder for at ikke veggene tar fyr underveis når det virkelig braker løs her. Og allt sånnt grunnarbeid er jo nokså kjedelig og tar sin tid…

Det du ser nå hos oss vil forandres tildels dramatisk underveis mot den offisielle åpningen, og derfor er det ikke så altfor mye mening å hente der inne for en uinnvidd. Men, – vi håper at du som besøker oss som gjest stikker innom igjen også etter åpningen, og at du da vil finne dette smakelig og hjemmekoselig nok til et dypere og mere varig bekjentskap.

Du som er blitt invitert av oss skal huske at det er ikke vond vilje som gjør at du kanskje må vente litt før du får fint dørskilt og dine rette nøkler, men alt kommer til sin tid. Du vil se mystiske navn som WinClub Gold (vi åpner for betalende medlemmer for de som ønsker slikt tilbud), NinjaFix og diverse halveis tekst på engelsk/norsk der inne, – fordi tingene ikke er helt ferdige ennå overallt. Gjør deg litt kjent med bygget, og les gjerne nyhetene og andre ting på forsiden vår. Ellers kommer annonseringer for testmedlemmene til å komme inne på vårt forum underveis. Håper man kan ha litt tålmodighet med oss frem mot den endelige åpningsdagen.

Dette blir et sted for nyheter og diskusjon omkring systemene til Microsoft Windows, med hovedtyngde på det sist utgitte av dem, officepakkene, sikkerhet, og programmer mest av nyttetypen. Det er beregnet mest å ivareta ønskene til den som er kommet over den første sødme innen data og tar sakene litt mere seriøst.

Naturlig nok, – ettersom vi ikke har tid til å komme hjem til hver enkelt, blir diskusjonsdelen mest et hjelp til selvhjelps-forum, der man utveksler positive og negative erfaringer omkring operativsystem, og mykvareprogrammer. Det er også ganske naturlig at hardvaredelen av it-hverdagen din diskuteres der inne. Mulighet for hjelp fra it-ekspert vil det også bli. Hjelp av en ekspert kan jo være det lille kicket som skal til for å komme i kapp med problemer. Og kanskje finner man også andre ting som kan krydre opp datahverdagen din litt der inne etterhvert.

Vi velger å stoppe der foreløpig uten at du kanskje er blitt så mye klokere av det du har lest nå, men lover at vi kommer tilbake med detaljene så snart vi kan. Da blir det ikke bare slått opp som nyhet på forsiden vår og hos Win-XP.no, – men en offentlig åpning med mere smell i.

Det er med stolthet vi sier følgende til slutt her nå::
Vit at du er velkommen. Kom til oss som gjest, og bli gjerne som medlem!

WinClub.no ved staben ønsker deg en fortsatt god dag. Vi snakkes sikkert senere.

Ta turen til WinClub.no og registrer deg nå.
Alle brukere bilr godkjent manuelt, så det kan bli kø.

Content received from: Win-XP.no, http://win-xp.no