Loading page ...

HjemForumNedlastningerTips & TriksTemaerKonkurranseHjelp
Google
Web Win-XP.no
 

Fortrolighetsavtale

Fortrolighetsavtale

Selv om administratorer og moderatorer på denne nettsiden vil prøve å fjerne eller redigere støtende materiale så fort som mulig, er det umulig å vurdere hver melding. Derfor erkjenner du at alle innlegg som gjøres på dette nettstedet uttrykker synspunkter og meninger om forfatteren og ikke administratorer eller moderatorer (unntatt meldinger av disse personene), og vil dermed ikke bli holdt ansvarlig.

Du samtykker til ikke å legge inn noe fornærmende, uanstendig, vulgært, baktalende, motbydelig, truende, seksuelt orientert eller noe annet materiale som kan krenke enhver gjeldende lov. Brudd på dette kan føre til at du blir øyeblikkelig og permanent utestengt (og tjenesteleverandøren blir informert). IP-adressen i alle innleggene registreres for å hjelpe til å håndheve disse forholdene. Du godtar at webmaster, administrator og andre moderatorer på denne nettsiden har rett til å fjerne, redigere, flytte eller lukke en melding når som helst dersom de ønsker. Som bruker godtar du at all informasjon du legger inn blir lagret i en database. Selv om denne informasjonen ikke vil bli gitt videre til en tredje part uten ditt samtykke, kan ikke webmaster, administrator og andre moderatorer bli holdt ansvarlig for eventuelle hacke-forsøk som kan føre til at sikkerheten av dataene blir utlevert.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) til å lagre informasjon på din lokale datamaskin. Disse informasjonskapslene inneholder ikke noe av den informasjonen du angir; de er bare for å forbedre opplevelsen for deg. E-post adressen blir kun brukt til å bekrefte din registrering og passord (og for å sende nytt passord hvis du glemmer det nåværende).
 


Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy


ITpro TechNett Om TechNett